Yangın Kapısı - Genel Bakış

Wiki Article

Spiral yangın merdiveni evet da dairesel yangın merdiveni olarak adlandırılan bu merdiven adını şeklinden almaktadır. Z tipi yangın merdivenine nazaran elan az yeğleme edilmesinin nedeni insanoğluın inerken kat çizerek inmek zorunda kalmaları ve bunun neticesinde bile baş dönmeleri veya istikrar kaybı kabilinden şeyler evetşayabilmeleridir.

Esrar geçişini engelleyecek şekilde üretilirler. Esrar sızmasını engellemek amacı ile kapı ve kasanın inikat noktalarında bu kapı fitilleri kullanılır.

Çerezlerin topladığı bilgi anonim hale getirilmiş mümkün ve sair internet siteleri üzerindeki gezinme faaliyetlerinizi izleyemez. üzere bütün genel ağ siteleri kabil, biz bile sitelerimizde konulevsellik çerezlerini kullanıyoruz. If you do not want that we track your visist to our kent you emanet disable tracking in your browser here:

Yangın vakalarında insanların binaları sağlıklı şekilde vazgeçme etmelerini sağlayıcı Yangın Çıkış Kapısı kullanılacağı bünyeya özel olarak farklı modellerde üretilmektedir.

Birgeniş şirket ve şirkete bu alanda görev veren firmamız, jüpiter memnuniyetini ve hayat emniyetliğini dikkate alarak itfaiye onaylı yangın merdiveni tasarlamaktadır. Tasarladığımız bu kaçış merdivenleri bayındırlık denetimlerinde bile tam derece almaktadır. 

Yangın vakaları biryoğun bünyeda en pıtrak zıtlaşılan ve ciddi tehlikelere minval harisan afetlerden birisi olarak gösterilebilir. Yangına Dayanıklı Kapı modelleri ile tüm dirim ve çdüzenışma alanlarında güvenliğin sağlanması ammaçlanır.

Yangın üzere ivedili durumlarda dâhilen yumuşak bir dokunuşla açılabilen Yangın Kapısı Kilidi normal durumlarda bapnın Yangın Merdiveni Kapısı açılmasını önleyici nitelikte üretilmektedir. Yangın merdivenlerine ulaşıma mahzur sıfır bu kilitler sadece yangının aksi etkilerini deruneriye hapseder.

Acil çıkış bapları her hin sinein mutlaka dünyaarı çın açılacak şekilde konumlandırılmalıdır. Müstacel durumlarda insanlar binanın dışından ciğerine bileğil mideinden dışına çıkmak isterler. Bu durumu kolaylaştırıcı önlemlerden biri olarak da kapının iteklenerek zahmetsiz bir şekilde pürüz olmaksızın dünyaarı açılmasını katkısızlamaktır.

Bu baplar, kullanacak olanların hareketini engellemeyecek şekilde olmalıdır. Bunun ciğerin bile kanatlarının dizaynının en hayır biçimde bünyelması gereklidir. Kanatları girintisiz çıkıntısız halde onat monte edilmezse kaçış esnasında teessürat evetşanabilir. Evgin çıkış kapısı kilitli olmamalı ve pençe ile rahat açılır vaziyette olmalıdır. Bu kapıların tütün sızdırmaz özellikte olması ve 4 kattan daha azca kata malik binalarda 60 an, bodrum katlara ve 4 kattan daha bir küme kata sahip binalarda en azca 90 zaman yangına karşı dayanıklı olması istenmektedir.

Yangın Kapıları ısı ve duman sızdırmadığı midein insanoğluın dumandan zehirlenmesine yük olan müstacel hava kapı modeli olarak bilinmekte, Yangın Yönetmeliği kapsamında kıl payı kamu kargaşa olan binalarda kullanılması ıztırari kılınmaktadır.

Hem İSG uzmanlarının hem yapı denetimcilerinin hem de lokal yönetimlerin kuma noktası ne binalarda yangın merdiveni zorunluluğu olduğudur.

Yangın merdiveni yönetmeliği aracılığıyla ele aldatmaınan mevzular da incelendiğinde yangın merdiveni standartları ve yangın merdiveni zorunluluğu gibi kriterlerin de olağandan önemle uyma edilmesi gerekmektedir.

Kuruluşda yangın çıkması halinde yalaz ve esrar yangın bapsı sebebiyle özelliklerine bağlamlı olarak belirli bir süre bir bölgede sınırlandırılır ve başka alanlara yayılması engellenir.

Kapının kendi kendisini kapatmasını sağlamlayabilen yaylı menteşenin taçı esna opsiyonel olarak aldatmaınan hidrolik dal ile henüz kesif kullanım katkısızlanabilir.

Report this wiki page